Sharebase B.V. hét shared service center voor HR & Payroll

Datum : 23-05-2017


 

Welkom bij de toekomst van HR en Payroll!
Wij delen. Wij innoveren. Wij ontzorgen. U bespaart kosten.

Sinds afgelopen maand is Sharebase partner van MeerBusiness en willen wij ons graag voorstellen.

Sharebase levert HR en Payroll diensten en is een shared service center waar je geheel of gedeeltelijk HR en Payroll activiteiten naar kunt uitbesteden. Dit doen wij voor het MKB maar ook accountants- en administratiekantoren weten inmiddels hun weg naar ons te vinden.

 
 
Powered bij Nmbrs® & Daywize
 
Oké zult u zeggen: "Dat doen er wel meer maar wat is de toegevoegde waarde?" Door het bundelen van activiteiten met de juiste software besparen wij u kosten terwijl de kwaliteit toeneemt.

Dagelijks ervaren wij dat de afdelingen HR/Personeelszaken en Salarisadministratie twee aparte velden zijn met beide hun eigen taal. In Sharebase komen deze twee disciplines samen!

Cynthia Miegies is expert op het gebied van salarissen en arbeidsrecht en Edwin Bronts op het gebied van HR.

Door deze activiteiten gemeenschappelijk te organiseren én met de juiste technologie(software) wordt de dienstverlening professioneler en vaak ook goedkoper.

In het HR & Payroll Center van Sharebase voeren wij de dagelijkse personeels- en salarisactiviteiten uit. Alle werkzaamheden die voortvloeien uit de in-, door- en uitstroomprocessen worden professioneel en accuraat opgepakt.

In het Resourcing Center van Sharebase voeren wij de regie over de vraag naar arbeid, of het nu gaat om vaste of flexibele medewerkers, interimmers of ZZP'ers.

In het Talent Center van Sharebase voeren wij de regie over de ontwikkelprocessen. Of het nu gaat om het bieden van een kwalitatief opleidingsaanbod testen of assessments, het organiseren van feedback, het bieden van inzicht in loopbaanmogelijkheden of het begeleiden van teams of individuele medewerkers.

Onze professionals staan voor u paraat!

Nieuwsgierig? Maak een keer een afspraak met ons, de koffie staat al klaar...


Cynthia Miegies & Erwin Bronts

 


Bezoekadressen
Siriusdreef 17                  Krommewetering 61b
2132 WT  Hoofddorp       3543 AM  Utrecht


Contactgegevens
T +31 (0) 85 30 35 221
M +31 (0) 6 20 73 42 17
E info@sharebase.nl
W www.sharebase.nl      

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief