Pluim voor golfdagsponsorpartners

Datum : 16-06-2017


 

Een toost op de prijzenleveranciers die het MeerBusiness Golfevent tot een succes maakten: De Wijnzaak, Net Meer Crystal en Kadoburo.
Foto: Advance Photography.

 

Daar waar op zakelijke golfevenementen altijd een leuke prijzentafel de afronding is van de wedstrijd, was dat afgelopen keer op de jaarlijkse MeerBusiness Golfdag wel heel bijzonder. Liefst 3 zakelijke partners hadden voor een geweldige bijdrage aan dit succesvolle evenement gezorgd: De Wijnzaak, Kadoburo en Net Meer Crystal.

Het was Jeroen Peters van De Wijnzaak uit Hoofddorp die voor sprankelende wijnen zorgde, niet alleen op de negende hole maar ook tijdens het aperitief en het 3-gangen diner.
"Wij hebben in onze zaak 450 vierkante meter waar particulieren en bedrijfsleven wijnen en gedistilleerd kunnen kopen, inclusief aantrekkelijke relatiegeschenken. Uniek zijn zonder meer de bedrukte flessen die wij voorzien van bedrijfsnaam of de naam van degene die hem krijgt," zegt Peters.

Maatwerkgeschenken
De prijzen voor de winnaars van de wedstrijd en de clinicdeelnemers waren verzorgd door Raymond Pellicaan van Net Meer Crystal in Hoofddorp, die als geen ander gespecialiseerd is in unieke en betaalbare relatiegeschenken met name in kristal glas, porselein of als sieraad. Pellicaan: "Of het nu een verjaardag, geboorte, bruiloft, Moederdag of Valentijnsdag is, voor een zeer bijzonder en persoonlijk cadeau hebben wij de juiste keuze. Wij verkopen via de webshop en de showroom. Voor deze MeerBusiness golfdag heb ik gekozen voor een drie dimensionale afbeelding van een golfballetje in kristal glas." (www.netmeercrystal.nl).
Ook Patrick Vergeer van Kadoburo in Katwijk is specialist in het verzorgen van maatwerk relatiegeschenken en had voor alle deelnemers iets leuks mee gebracht: "Je moet nooit zo maar als ondernemer voor je klanten een relatiegeschenk kopen. Denk er goed over na wat jouw klant leuk zou vinden en maak het dan zo persoonlijk mogelijk. Wij hebben kerst- en nieuwjaarspakketten, premiums met voetbal en dan natuurlijk in de kleur oranje, wij leveren speciale USB sticks met reclameteksten, zaklampen, flessen met een smartphone houdertje en nog heel veel meer. Het mooie is dat wij creatief met de opdrachtgever meedenken om er iets geschiktst voor te leveren waar klant en ontvanger blij mee zijn." (www.kadoburo.nl).

Jan van Grondelle.


0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief