Autocoureur Tom Coronel VIP spreker op Haringparty

Datum : 16-06-2017

Extra reden om er op 28 juni bij te zijn
Autocoureur Tom Coronel
VIP spreker op Haringparty
 
 
 

Niemand minder dan autocoureur Tom Coronel (45) is op de jaarlijkse MeerBusiness Haringparty deze keer de VIP spreker. In zijn presentatie legt hij met name de relatie tussen teamwork, resultaten scoren en doelgericht leiderschap.
Coronel: "Als geen ander ken ik het bedrijfsleven want ik ben zelf oprichter en eigenaar van diverse webwinkels onder meer met als naam Create2Fit en ik werd in 2011 uitgeroepen tot e-commerce manager van het jaar."


MeerBusiness-directeur Gerco Tolsma is blij dat hij de bekende coureur en businessman heeft kunnen 'strikken' voor het jaarlijkse haringfeest bij Claus Partycenter in Hoofddorp: "Zo zie je maar weer wat een goed netwerk voor voordelen heeft. Tom is zondermeer een inspirerende spreker en rasondernemer. Noem hem maar een succesvolle en professionele duizendpoot. Hij is oprichter en eigenaar van een eigen raceteam, race-instructeur bij Rensportschool Zandvoort en een fanatieke coach van jonge, veelbelovende autocoureurs. Dat juist hij op onze party dit jaar aanwezig is, zal een extra reden voor het Haarlemmermeerse bedrijfsleven zijn, om er bij te zijn."

Dynamisch ondernemen
Velen kennen Tom en zijn tweelingbroer Tim, als de snelste tweeling coureurs in de televisiespot AllSecuur voor autoverzekeringen.
Naast zijn carrière als ondernemer is Tom vooral bekend als autocoureur, zoon van de legendarische Tom Coronel Senior. In feite werd het racen hem met de paplepel ingegoten en nam zijn sportieve loopbaan vanaf 1990 een grote vlucht. Hij racet al jarenlang in verschillende raceklassen, zowel in Nederland als op internationaal topniveau. In Japan, waar hij vijf jaar woonde, won hij het Japanse Formule 3 Kampioenschap maar ook het Formula Nippon Kampioenschap en de International Masters of Formula 3. 
Maar tijdens de MeerBusiness Haringparty zal Tom vooral het accent leggen op de dynamiek van het ondernemen en hoe hij als zakenman daarmee hoogten en diepten meemaakte. Of zoals hij zelf zegt: "Ik word in een race liever tweede met een goed gevecht en de kans om volgende keer te winnen, dan dat ik een race win met tien seconden voorsprong. Want het gevecht, sportief en zakelijk, houdt je scherp,maakt je creatief, innovatief en is de uitdaging voor toekomstig succes."
Thema voor zijn speech bij MeerBusiness is: met inspiratie bereik je de top op ondernemersgebied maar ook in de sport. Of zoals Tom zegt: "Kijk maar naar de recente prestatie van Tom Dumoulin in de Giro Italia."

Jan van Grondelle.


0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief