Hoofdsponsor JAN© Accountants blij met terugkeer Concours

Datum : 16-06-2017


 

 

Zonder JAN© Accountants geen Concours Hippique Haarlemmermeer 2017. De hoofdsponsor verbond zich al vroeg aan het Concours en is blij dat het evenement na twee jaar afwezigheid terugkeert. “Voor promotie van Haarlemmermeer is het Concours een geweldig evenement”, aldus partner van JAN© Accountants Jordi Bakker. 

JAN© Accountants staat ondernemers bij op allerlei gebieden: van administratie tot belastingen en van salarissen tot pensioen. JAN© heeft kantoren in Zwanenburg, Rijnsburg, Purmerend en Weesp. “In totaal hebben we ongeveer 160 medewerkers, verdeeld over de vier kantoren. Daarmee zijn we klein genoeg om dicht bij de klant te staan, maar ook groot genoeg om de klant overal waar hij tegenaan loopt in zijn ondernemerschap bij te helpen”, zegt Jordi. 

Jordi is blij dat JAN© een significante bijdrage levert om het Concours weer mogelijk te maken. “Wij kennen het evenement van eerdere edities en voor de promotie van Haarlemmermeer was het geweldig. Aangezien het een evenement wordt waarbij mensen uit heel Nederland naar Hoofddorp komen, geeft het de kans de gemeente goed op de kaart te zetten. Daarbij is het is een mooi familie-evenement, we zijn trots dat wij er mede voor kunnen zorgen dat bezoekers van dit evenement kunnen genieten” 

Als één van de hoofdsponsors mag JAN© niet ontbreken op de ondernemersborrel op vrijdag 16 juni. “Uiteraard zullen wij op de ondernemersavond aanwezig zijn en ook door het weekend heen ons gezicht laten zien”, zegt Jordi. “We zullen het dan ook prettig vinden om bijvoorbeeld de naamsbekendheid van JAN© verder te vergroten, maar voorop staat dat we blij zijn dat het Concours er weer is."


Wilt u ook aanwezig zijn op de ondernemersborrel en bent u geen sponsor of heeft u meer kaarten nodig? U kunt via deze link extra kaarten bestellen:
https://www.eventbrite.com/e/ondernemersborrel-concours-hippique-haarlemmermeer-2017-meerbusiness-tickets-34793923562

HET SPECIALE WACHTWOORD VOOR MEERBUSINESS-LEDEN IS: MBCH2017

 

Foto: Ton Hofstra Fotografie

 www.jan.nl

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief