De MeetZaak in Hoofddorp, de best passende meetoplossingen voor bouw & infra, binnen handbereik!

Datum : 16-06-2017

 
 
 

René Worms en Ad van Gils zijn het nieuwe bedrijf De MeetZaak begonnen met als vestigingsplaats Hoofddorp.

"Nu Nederland is opgekrabbeld van de recessie vind er binnen de bouw en infra branche een ware inhaalslag plaats als het gaat om BIM en digitalisering", aldus Worms.
Met het aantrekken van de economie en dus ook de bouwactiviteiten wordt er door de meeste bouwbedrijven naarstig gezocht naar meer efficiency, samenwerking en faalkostenreductie.
Van Gils : "Na een periode van relatieve rust en beperkt investeren en door de ontwikkeling van oa 2D- CAD en 3D-BIM zijn veel bedrijven die deel uitmaken van de bouwkolom zoekende naar efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossingen voor meten, uitzetten en controleren vanuit CAD en/of BIM".

Dit alles op een eenvoudige en transparante manier zodat de aannemers dit zelf kunnen uitvoeren en beheren.
Dus zonder inhuur van dure specialisten die vaak dagen of weken van tevoren gecontacteerd dienen te worden omdat ze anders al bezet zijn.
Juist op dit snijpunt biedt De MeetZaak de gewenste oplossingen!
Of het nu gaat om het relatief simpel inmeten met een handafstandmeter (Leica Disto) of meten en uitzetten met een GPS of Total Station, al dan niet direct in communicatie met kantoor(werkvoorbereiding/projectleiding). 
De Meetzaak heeft als officieel distribiteur van Leica Geosystems de juiste producten in huis, maar zeker ook de expertise bij De MeetZaak helpt de klant met het bereiken van haar doelstellingen.
Door middel van goed doordachte en praktische coaching en trainingen zorgt De MeetZaak ervoor dat de klant met de juiste “bagage” zijn meetwerk kan uitvoeren.

Met de slogan: "Dus U denkt dat u het zelf wel kunt meten/maatvoeren? Nou dat denken wij ook!" , zal De MeetZaak een voorname rol gaan vervullen als opleider, meetcoach en leverancier van de meetproducten en -diensten voor bedrijven die actief in de bouw-infra, constructie en installatie techniek anno 2017 en verder!

Ad van Gils brengt meer dan 25 jaar ervaring mee als gecertificeerd landmeter, technisch specialist en commercieel manager bij oa 3 verschillende meetbedrijven, POL Geotechniek, Thales Navigation en Boels Geo & Safety.

René Worms heeft meer dan 20 jaar ervaring in diverse directie- en consultancy functies bij onder andere Sokkia, Topcon en Leica geosystems, 

Bent u benieuwd of De MeetZaak iets kan betekenen voor uw bedrijf? (wij denken van wel!)
Neemt dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak .

info@demeetzaak.nl
www.demeetzaak.nl
023-5689166


0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief