De Witte Eland verkoopt geluksmomentjes op de 13e MB Haringparty 28 juni

Datum : 18-06-2017

 

 

 

Sweets en culinair uit Scandinavië, producten die opvallen. In smaak, vormgeving en beleving. Pure producten die gemaakt zijn met passie en liefde, en waar over de ingrediënten is nagedacht. Smaken die we bijna niet meer kennen in Nederland. Waar ze in Nederland (vaak) voor de quantiteit gaan, gaan ze in Scandinavie voor de kwaliteit.

Een van de merken die ik verkoop is Lakrids by Johan Bülow, Deense drop, puur, (h)eerlijk en glutenvrij. Geen gewone drop maar drop op gourmetniveau. Chocolade omhulde lakrids en pure lakrids in verschillende smaken. 
Naast het standaard assortiment zijn er door het jaar heen ook limeted editions. Smaken die passen bij het jaargetijde, Love tussen valentijn en moederdag. En nu de Summer editie. Dit jaar niet één maar twee heerlijke smaken. Perzik en Vlierbloesem beide met witte chocolade en binnenin de zalig zoete drop. Heerlijk voor lange lome zomeravonden met een bruisje in de hand...

En voor de (hobby) kok is er ook lakridspoeder en –siroop. In de Scandinavische keuken wordt hier veel mee gewerkt als ingredient voor gerechten. Je kunt er heerlijk koek mee bakken, vlees mee lakken voor de bbq of bijvoorbeeld desserts mee maken. Met een beetje fantasie gaat er een hele nieuwe wereld open.

Een ander opvallend merk is Wally and Whiz, een klein bedrijf uit Denemarken dat Nordic Gourmet Winegums maakt. Smaken van zoet tot friszuur. Hierin zitten geen gluten, alcohol en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. En het is gecertificeerd vegan.

Meer onderscheidende merken die komende tijd in het assortiment komen zijn, De Mallows en Mill and Mortar. Twee onderscheidende merken met een prachtige eigenheid.

Prachtige producten waarmee je voor de dag kunt komen, waar de vraag is “ Geef ik weer een boeket bloemen of neem ik geluksmomentjes mee?”



www.dewitteeland.nl

Aanmelden voor de 13e MB netwerk- en haringparty kunt u doen via deze link.

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief