In The Picture: Dennis Nieuwenhuys van E=MC2

Datum : 22-06-2017

 

Wie bent u?
“Ik heet Dennis Nieuwenhuys. Ik ben directeur-eigenaar van E=MC2 totale projectinrichting uit Hoofddorp. In 2004 heb ik dit bedrijf opgericht maar ik ben reeds 27 jaar actief in de project inrichtingsbranche. Vroeger was ik werkzaam als systeemanalist, maar ik kwam er achter dat mijn hart meer lag bij commercie en dat ik ‘buiten wilde spelen’. Gedurende de 27 jaar ben ik betrokken geweest bij de diverse taken binnen een onderneming zoals administratie, inkoop, planning, logistiek en verkoop. In de loop der jaren heeft team E=mc2 al deze taken op zich genomen.

Wat verkoopt uw bedrijf? 
“Wij verkopen totaalinrichting voor met name kantoren in Nederland, maar ook door heel Europa. We inventariseren bij klanten wat hun wensen zijn. We doen een onderzoek onder de medewerkers zodat we een goed beeld hebben wat ze van hun werkplek vinden. 

Voor het management is het belangrijk om te weten wat het personeel vindt. Wij vinden dat alles wat je aan de voorkant van het project investeert, uiteindelijk rendeert aan de achterkant. Niet meer achteraf hoeven zeggen: ‘had ik maar dit of dat nog maar gedaan’. Ons bedrijf verzorgt de totaalprojectinrichting van A tot Z. Scheidingswanden, vloerbedekking, systeemplafonds, projectmeubilair, elektra, zonwering en nog meer. We maken een 2D en 3D ontwerp, zodat de klant precies kan zien hoe het eruit komt te zien. We geven vooraf ook een duidelijke planning af en realiseren onze projecten binnen het vooraf besproken budget.”

Wat maakt het bedrijf zo bijzonder?

“De klant krijgt bij ons een perfecte intake met een levensechte visualisatie. Een exacte kopie van hoe het er in het echt uit komt te zien. Vanaf het begin tot het eind wordt het project gemonitord door dezelfde contactpersoon. Ook wordt veel aandacht besteed aan de aftersales. Als we een project hebben gerealiseerd, dan gaan we na een aantal maanden weer langs voor een kosteloze serviceronde, een stukje extra service en nazorg. Daarnaast hebben we supervriendelijke en flexibele monteurs. Flexibiliteit zit in ons bedrijfs-DNA. De klant is koning en afspraak is afspraak. Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Wij gebruiken niet voor niets al jaren de slogan: “One call…. Does it all !”

Wat is uw zakelijke droom?“Als ondernemer streef ik naar het maximale resultaat. Ik hoop dat meer partijen ons gaan leren kennen. We krijgen na oplevering van een project vaak te horen ‘wat heb ik een spijt dat ik niet eerder met jullie ben gaan samenwerken.’ Ik wil graag schaalvergroting, nog meer mooie projecten doen, daar word ik gelukkig van. Binnen nu en vijf jaar zou ik graag net gestarte ondernemers willen helpen bij het verwezenlijken van hun zakelijke droom, zodat ook zij hun onderneming verder kunnen ontwikkelen.”

Wat wilt u nog meer vertellen?
“Wij hebben een primeur! Als projectinrichter hebben wij een van de weinige AR-brillen (Augmented reality) kunnen bemachtigen. Deze bril komt pas medio 2019 commercieel op de markt. De omgeving waar je loopt, wordt gevisualiseerd in de bril. Het is voor onze operator dan gemakkelijk de totaalinrichting samen met de klant te ontwerpen. Je kunt een ruimte creëren die nog niet bestaat en virtueel volledig inrichten. Dit is de toekomst en daar investeren wij graag in. Met name voor projectontwikkelaars, makelaars en andere vastgoedpartijen is deze nieuwe techniek een uitkomst. Wij willen ook hen graag introduceren bij deze geweldige ontwikkeling. One call… does it all !”

Aanmelden voor de 13e MB netwerk- en haringparty kunt u doen via deze link.

 
     www.eismc2.nl

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief