Lancering stop motion film van het MB logo door Framed by Framed op 13e MB Netwerk- en Haringparty

Datum : 26-06-2017

 

 
 

 

Wij zijn Framed! 
Twee individuen, verschillende leefwijzen, andere denkbeelden, aparte dromen ontmoeten elkaar in Framed en vormen zo een duo. Martine & Jeroen, foto en film, vanuit beide disciplines werken zij samen tot een mooi ”Framed” geheel ontstaat. Zij zien de wereld zoals zichzelf, als individuen, die samen de wereld mooi maken, moeten maken ook. 

Het geanimeerde logo dat te zien zal zijn op de Haringparty van 2017 is gemaakt van zand en klei. Precies die twee materialen waar de Haarlemmermeer ook uit opgebouwd is. Zand en klei. Het losse zand gebruikte we in de twee bekende MeerBusiness kleuren, rood en Blauw. Minutieus hebben we het logo vorm gegeven. Vaak letterlijk zandkorrel voor zandkorrel. Met als enig doel het erna weer af te breken. Foto voor foto, Framed by Framed. Het logo ging in 196 stapjes op een hoopje.196 foto’s gedeeld door 25 frames. Dat geeft bijna 4 seconden film. Twee dagen aan gewerkt. Vervolgens gebruikten we de klei om een poppetje te maken dat voor ieder foto in de juiste vorm en positie gebracht werd. 

Onze keuze voor de materialen en het thema van de animatie wordt gevoed door het bedrijf achter het logo. We proberen het bedrijf nogmaals uit te beelden in het logo. Voor Meerbusiness stond dat eigenlijk al vanaf het eerste moment vast. Zand en klei dat samen een stevig fundament geeft voor in dit geval samenwerking. 

Het resultaat is te zien op de Haringparty a.s woensdag 28 juni. 


Martine Goulmy & Jeroen Betjes 

www.framedbyframed.nl


Aanmelden voor de 13e MB netwerk- en haringparty kunt u doen via deze link.


0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief