Water in de mond op haringproeverij Hollandse Nieuwe van MeerBusiness

Datum : 01-07-2017


 

De maatjesharing vond gretig aftrek bij de sprekers, sponsors en organisatoren van de MeerBusiness Haringparty 2017.
Foto: Advance Photography.

 

Hoofddorp - Bij veel van de ruim 400 ondernemers tijdens de jaarlijkse Hollandse Nieuwe haring proeverij van MeerBusiness, stond het water bijna in de mond toen de schalen met deze smakelijke lekkernij door charmante hostesses werden rondgedeeld. De meeste haringen waren op z'n Amsterdams in mootjes gesneden met schijfjes augurken en uitjes maar aan de kraam ging het op z'n Haags: beetpakken bij de staart en hup de mond in.

Kwaliteit stond voorop: niet alleen bij de haringen maar ook waar het ging om het niveau van de ondernemers die als relaties van MeerBusiness, Claus Park Collection en Rabobank Haarlemmermeer/Schiphol waren uitgenodigd. Naast het zaalprogramma met twee topsprekers, coureur Tom Coronel en Patrick van der Pijl, waren er ook diverse stands van lokale en regionale ondernemers, die hun producten en diensten aanboden.
|
Ondernemersbeurs
Zo bood Lease Performance een weekend Porsche rijden aan voor wie zijn of haar visitekaartje in de blazen stolp achterliet. AM Match bood personeel aan voor de ideale match tussen bedrijven en mensen die terug moeten keren in het arbeidsproces. De Communicatiemakelaars boden de aanwezigen voor 95 euro een Communicatiescan aan inzake websites, folders, leaflets, huisstijl, advertenties en nog heel veel meer. De nieuwe Generatie A5 Sportback werd door Lexpoint gepresenteerd: een fraaie bolide die het design van een Coupé combineert met de functionaliteit van een Avant.

EmirA bood aan alle aanwezigen als geste een fraai doosje met vier uitmuntende bonbons aan waarbij zij aandacht vroeg voor het tongstrelende assortiment, workshops en exclusieve doosjes als geschenkverpakking. Kortom: er viel weer heel wat te beleven op deze 13de Haringparty van MeerBusiness waar Tout Ondernemend Haarlemmermeer aanwezig was.De beide hoofdsponsors Rabobank Haarlemmermeer/Schiphol en Claus Park Collection waren na afloop dan ook zeer tevreden. Op weg dus naar de 14de editie in 2018. 


Jan van Grondelle.

 

Horecaondernemer Rick Claus presenteerde in ‘eigen huis’ voor de eerste keer het zaalprogramma.
Foto: Advance Photography.

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief