AVIA Winactie: ANWB Antislipcursus

Datum : 08-09-2017

AVIA Winactie: ANWB Antislipcursus
 

 

Tank in september met uw AVIA Tankpas bij Avia XPress Rozenburg Schiphol en maak in september automatisch kans op een compleet verzorgde Antislipcursus voor 2 personen bij de ANWB in Lelystad inclusief kopje koffie en lunch bij de ANWB in Lelystad, ter waarde van €300,-

U vindt ons AVIA XPress tankstation op 5 minuten afstand van Schiphol aan de Kruisweg 471 in Rozenburg (NH). U kunt hier 24/7 terecht voor het tanken van Euro95, Blueone 95, Diesel, LPG, CNG en Ad Blue.

Uw tankbeurt wordt dankzij uw AVIA tankpas automatisch geregistreerd in ons systeem en hierdoor maakt u automatisch kans!* In de eerste week van oktober zal er contact met de winnaar opgenomen worden en wordt deze via de eerstvolgende nieuwsbrief van Meerbusiness ook bekend gemaakt.

Maakt u nog geen gebruik van een AVIA tankpas voor bedrijven? Vraag deze dan gemakkelijk aan op www.avia.nl/tankpas/aanvragen, vul uw gegevens in en selecteer AVIA XPress Rozenburg (NH) als uw AVIA station.

*Begin oktober wordt onder alle transacties van september 2017 waarbij afgerekend is met een AVIA tankpas, de prijs verloot.

 

 
www.avia.nl/soretail

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief