"Het komende Ondernemersgala vindt plaats in het fraaie Novotel"

Datum : 06-09-2017

Hotelmanager Floris Licht en Gerco Tolsma:
"Het komende Ondernemersgala
vindt plaats in het fraaie Novotel"

 

Floris Licht en Gerco Tolsma: “Het Novotel zal als nieuwe locatie een verfrissende impuls aan het Ondernemersgala geven.”
Foto: Advance Photography.

 

Hoofddorp - De komende editie van het jaarlijkse MeerBusiness Ondernemersgala wordt voor het eerst in haar geschiedenis centraal in Hoofddorp gehouden: het fraaie Novotel pal achter het NS-station is de locatie waar straks op vrijdagavond 15 december ondernemend Haarlemmermeer bijeen zal komen om ondermeer mee te maken wie dit jaar de Ondernemersprijs 2017 wint.

De keuze voor het Novotel is het resultaat van een grondige evaluatie naar aanleiding van het recente gala dat vorig jaar december in het Radisson hotel op Schiphol Rijk plaats vond. Tolsma: "We moeten eerlijk zijn dat deze editie niet een hoge waarderingsscore van veel van onze gasten had. Het probleem zat niet alleen in de samenwerking met het hotelmanagement maar we moeten als MeerBusiness ook de hand in eigen boezem steken omdat èn de nieuwe locatie èn de opzet van het programma niet helemaal uit de verf kwamen. In een volgende nieuwsbrief zal ik aangeven hoe wij ons gaan revancheren."

 

Het sfeervolle en moderne Novotel bevindt zich pal achter het NS-station in Hoofddorp.
Foto: Advance Photography.

 

Prachtige vormgeving
General manager Floris Licht is blij met de keuze dat het Ondernemersgala 2017 in zijn hotel wordt georganiseerd: "Ik weet uiteraard dat het organisatieteam kritisch heeft gekeken naar andere hotels in deze regio en waardeer het dat wij als beste uit de bus zijn gekomen. Ons hotel heeft officieel Novotel Amsterdam Schiphol Airport en is prachtig vormgegeven op een zeer gunstige ligging, namelijk slechts 200 meter van NS- station Hoofddorp. Voor toeristen en zakelijke reizigers is de afstand met de trein van en naar Schiphol zo'n vijf minuten. Onze klanten waarderen het hotel vanwege de uitstekende service en eersteklas faciliteiten. Het is perfect voor een korte tussenstop om Amsterdam en de regio te verkennen, of voor het organiseren van een bijeenkomst of congres. En daar rekenen wij het MeerBusiness Ondernemersgala graag bij."
Het hotel combineert een industriële inrichting en een Nederlandse sfeer met veel groen. Op de begane grond zijn zithoekjes met comfortabele meubels waar men zich kan ontspannen en er is ook een kinderspeelhuis aanwezig, evenals een iMac-hoek en een virtuele conciërge.

Toplocatie voor gala
Tolsma is ook enthousiast: "We hebben kritisch gekeken naar de grote zaal waarin het gala wordt gehouden plus de ontvangstruimte waar onze gasten worden verwelkomd. Daarnaast de prijs/kwaliteitverhouding, professionele ondersteuning van de medewerkers en de culinaire invulling van het diner. Dat ziet er allemaal uiterst goed uit, inclusief de parkeergarage naast het hotel. Daarbij is het voor het eerst dat het gala echt in het centrum van Haarlemmermeer wordt georganiseerd want Hoofddorp is sowieso al de plaats waar de meeste zakelijke evenementen op jaarbasis worden georganiseerd. Inmiddels zijn wij bezig de laatste hand te leggen aan het draaiboek en ik ben blij dat daarbij de expertise van Jan van Grondelle, communicatiestrateeg/journalist, een belangrijke rol heeft gespeeld. Wij kunnen in de grote ballroomzaal zo'n 250 gasten verwelkomen en wij hebben inmiddels al een interessant aantal toegangskaarten verkocht. Veel vaste deelnemers maar ook enkele ondernemers die voor het eerst deze Gala-avond willen meemaken. De komende weken gaan wij in deze nieuwsbrief meer vertellen over het feestelijke black-tie programma."


Jan van Grondelle.


0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief