UWassistent Haarlemmermeer en Bollenstreek

Datum : 10-09-2017


 

 

Per 1 september ben ik gestart met mijn bedrijf UWassistent in de regio Haarlemmermeer en de Bollenstreek.

Mijn naam is Hanneke Sloohof. Door mijn jarenlange ervaring in de ouderenzorg, is mijn ambitie om voor ouderen goede thuiszorg te leveren steeds groter geworden.

De veranderingen in de zorg heb ik van dichtbij meegemaakt en gezien wat de effecten zijn op ouderen die langer thuis moeten blijven wonen. De samenleving is nog steeds niet voldoende ingesteld op het langer thuis laten wonen van de oudere mens. Mensen worden te lang aan hun lot overgelaten. Mantelzorgers doen wat ze kunnen en aansluiting bij een grote thuiszorgorganisatie wordt ook vaak geregeld. Dat is helaas doorgaans niet genoeg om goed en veilig thuis te blijven wonen.

Ik wil graag meedenken als het moeilijker wordt thuis en zie het als een uitdaging om tot een goede situatie te komen waar men zich het beste bij voelt. Ik kan op maat hulp inzetten. Hierdoor kunnen ouderen langer met plezier en eigenwaarde thuis blijven wonen. De zorg die wij bieden kan een aanvulling zijn op de reguliere thuiszorg en kan zorgen dat de mantelzorgers ontlast worden.
Wij bieden huishoudelijke hulp, ondersteuning en begeleiding zodat zoveel mogelijk hetzelfde blijft en het leven doorloopt zoals men gewend was.

Voorbeelden van wat ik kan bieden:
- Schoonmaak woning, bed verschonen, de was doen, strijken, ramen lappen
- Boodschappen doen, eten klaarmaken
- vergezellen bij activiteiten die men leuk vindt, zoals wandelen, winkelen, op visite gaan
- vergezellen naar huisarts, ziekenhuis etc.
- en nog veel meer..

Ik kan tevens helpen bij het aanvragen van PGB’s of, als dat aan de orde komt, indicaties voor eventuele dagbesteding of opname.


0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief