"Op MeerBusiness Gala staat het ondernemerschap centraal'

Datum : 28-08-2017

Juryvoorzitter Ondernemersprijs Ap Reinders:
"Op MeerBusiness Gala staat
het ondernemerschap centraal'

 

Ap Reinders: “Als de MeerBusiness Ondernemersprijs nog niet zou bestaan, dan zou die meteen moeten worden uitgevonden.”
Foto: Advance Photography.

 

Hoofddorp - Voor Ondernemerschapwethouder Ap Reinders is één ding duidelijk: wanneer de door MeerBusiness ooit geïnitieerde Ondernemersprijs Haarlemmermeer nog niet zou bestaan, dan zou hij alsnog moeten worden uitgevonden.
"Vergeet niet dat elke gemeente, het bedrijfsleven en de ondernemersverenigingen, het belangrijk vinden dat ondernemerschap moet worden beloond. Daar mogen we terecht trots op zijn, weet Reinders."


Reinders is voor de tweede maal juryvoorzitter voor deze belangrijke Haarlemmermeerse ondernemersprijs en heeft inmiddels met zijn juryteam de eerste bespreking erop zitten: "Vorig jaar was het allemaal wat laat van start gegaan heb ik begrepen maar het is gewenst dat ondernemers snel weten wat de criteria zijn om er aan deel te nemen. De kandidaten voor deze prijs kunnen zich via de website van MeerBusiness inschrijven en wij zullen in ons netwerk en via sociale media er op wijzen waarom het zo belangrijk is om mee te doen."

Niet meedoen? Niet winnen!
Reinders zegt dat het de bedoeling is dat na de zomerperiode eind september, begin oktober, de jury het aantal inschrijvingen gaat inventariseren en bespreken: "En wie in het verleden heeft ingeschreven en toen niet tot de genomineerden is doorgedrongen, kan zich zondermeer opnieuw aanmelden want wellicht zijn er inmiddels nieuwe situaties in het bedrijf ontstaan. Als je het ene jaar afvalt in de laatste ronde dan wil dat niet zeggen dat je een paar jaar daarna weer afvalt. Er zijn dan wellicht ook andere mededingers die tenslotte de uitslag bepalen. Maar er komen ook elk jaar weer nieuwe ondernemingen bij dus het blijft altijd weer spannend. Maar als je niet mee doet weet je zeker dat je niet wint."
Met name wijst de wethouder er op dat zo'n MeerBusiness Gala ook altijd goed is om erbij te zijn en op een sprankelende wijze te netwerken in de feestelijke maand december: "Voor veel ondernemers een drukke maand maar juist zo'n gala laat even de stress wat het is en kan het Haarlemmermeerse bedrijfsleven een avond prettig ontspannen. De happening vindt dit jaar plaats in een fraai hotel in Hoofddorp met een flitsend programma waarin de uitreiking van de Ondernemersprijs zondermeer alle aandacht krijgt. Dat verdienen de vier genomineerden uiteraard maar het feit dat veel ondernemers aanwezig zijn, geeft aan dat het elk jaar een mooie zakelijke en informele bijeenkomst wordt. Ik kijk er graag naar uit ook al is het voor mij die avond geen verrassing wie de winnaar is maar ik hou tot 15 december mijn kaken stevig op elkaar. In een volgende MeerBusiness nieuwsbrief meer informatie."

Jan van Grondelle.


0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief