Ondernemers halen ruim €220.000 op voor Adamas Inloophuis

Datum : 25-03-2019

ONDERNEMERS HALEN RUIM €220.000 OP VOOR ADAMAS INLOOPHUIS.

Nieuw-Vennep 23 maart 2019. Vrijdag 22 maart lieten 12 lokale ondernemers zich een dag opsluiten bij het Adamas Inloophuis om minimaal € 15.000 per persoon op te halen en werd Hugo van Luling de Adamas Social Funder 2019.


“Maar het werd meer, veel meer. Ruim € 220.000 is er opgehaald en de teller loopt eigenlijk nog steeds”, lacht Annelies Osinga – leidinggevend coördinator van Adamas.
Moe maar heel blij kijkt niet alleen zij maar alle deelnemers en het Adamas team terug op een bijzondere dag met een gouden randje. “Het gaat niet alleen om het fantastische bedrag dat we met elkaar hebben opgehaald, maar ook wat er gebeurde met de deelnemers. In onze WAP TheLockUp groep zijn we nog ervaringen en emoties aan het delen, heel bijzonder”.


Thomas Hendriksen noemde het “een van de beste dagen van mijn leven”. Angela van Dorssen laat weten: “mijn lijf begint te ontspannen, de adrenaline verdwijnt en daar komen de emotie, trots en dankbaarheid voor terug. Nu pas besef ik echt wat we gisteren hebben gedaan en vooral voor wie. Geraakt door de gastvrijheid van het Adamas team. Zo moet het ook voelen als je als gast komt: Welkom en Warm”.

 

Adamas Social Funder 2019

“Dit jaar was het ook een spannend wie de Adamas Social Funder 2019 ging worden, iedereen lag behoorlijk dicht bij elkaar”, vervolgt Osinga. Uiteindelijk kreeg Hugo van Luling het schitterende diamanten kunstwerk. Hij had het fantastische bedrag opgehaald van ruim € 35.000. “Toen Annelies mij het beeldje overhandigde was ik echt overmand door emoties” verteld hij. Het was een hele bijzondere dag. Ik zat in een kamertje in het mooie Adamas huis in Nieuw Vennep opgesloten samen met John Stassen. En dat allemaal om geld op te halen voor het fantastische werk van het Adamas team. Wat raak je daar van onder de indruk als je een dag in het gebouw bent. Mooie momenten, emotionele momenten alles passeert zo’ dag”.


Feestelijke dag

“De dag zelf was door het Adamas team tot in de puntjes verzorgd. Op iedere tafel lag een hart met een gedichtje van het Kidsteam en een vrolijke tulp in een vaasje” dat was al een bijzonder moment” zegt Monique Hulst . Na de 1e ronde was er vers gebakken appeltaart, later gevolgd met een heerlijke gezonde lunch. Rond 17:30 was het tijd voor een feestelijke borrel met wijn gesponsord door de Druivenstok, gevolgd door een heerlijke pasta en salade gesponsord door van der Hulst catering. Aan het einde kreeg iedere deelnemer een chocolade sleutel gesponsord door Dunja Nieuw-Vennep om het huis te mogen verlaten.


“Een dag om niet te vergeten wat we met elkaar voor elkaar kunnen doen”, vat Osinga het samen.


Wil jij ook nog iets bijdragen? Ga naar www.adamas-inloophuis.nl/steun-ons en maak online je donatie over.

 

Over het Adamas Inloophuis

Het Adamas inloophuis is een plek waar volwassenen en kinderen met kanker en hun naasten uit de hele regio van harte welkom zijn. Ze kunnen bij het inloophuis terecht voor informatie, lotgenotencontact, therapeutische begeleiding, creatieve en lichaamsgerichte workshops en uiteraard voor een luisterend oor. In het Adamas Inloophuis werken 110 vrijwilligers die 7.000 bezoeken begeleiden. In het oncologiecentrum van het Spaarne Gasthuis werken 20 vrijwilligers die jaarlijks 7.500 bezoeken begeleiden.

Ondernemers halen ruim €220.000 op voor Adamas Inloophuis
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief