Bedrijfsclinic met de Elliptigo bij Bike Anders

Datum : 25-04-2019

Nieuw in de Haarlemmermeer: Bedrijfsclinic met de Elliptigo

Wil je een keer een origineel en leuk bedrijfsuitje, een andere vorm van teambuilding, met een groep klanten op pad, of een strategische sessie op de heide onderbreken op originele wijze? Ga dan samen met Bike Anders op de Elliptigo op een coole en sportieve manier de omgeving ontdekken, waarbij je elkaar ook lekker sportief kunt uitdagen. Dankzij de staande houding sta je vrij hoog en daardoor heb je ook nog eens een mooi uitzicht.
De Elliptigo is geschikt voor ieder sportief niveau en de rit kan zo uitdagend of ontspannend gemaakt worden als je zelf wilt. Een ding is zeker; zoiets origineels als een rit met de Elliptigo zorgt voor een onuitwisbare goede indruk!

 

Wat is de Elliptigo?

‘Een crosstrainer op de weg’ of ‘een hardloopfiets’, zo typeren de mensen die de Elliptigo voor het eerst gebruiken. Niet zo gek dat het moeilijk onder woorden te brengen is, want het is inderdaad vernieuwend en anders.
Het is in feite een combinatie tussen hardlopen, fietsen en de crosstrainer. Waarbij je de nadelen van deze sporten lekker achterwege laat en vooral gebruik maakt van de voordelen; low-impact qua belasting, high impact qua work-out. En dat lekker in de buitenlucht, met een flinke vaart zodat je ook nog wat moois ziet onderweg.
Misschien is het in het begin even wennen op de Elliptigo, maar zoals de eerste gebruikers zeggen; ‘je hebt de slag al snel te pakken.’

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Bike Anders is actief in de provincie Noord-Holland en de directe omgeving.
Wij brengen de Elliptigo’s op locatie en halen ze daar ook weer op. Een event kan ook onder begeleiding van Bike Anders gedaan worden. Hoe dan ook krijg je altijd een korte instructie vooraf zodat je snel en comfortabel van start kunt gaan.
De start van de tocht kan zijn bij jouw bedrijf, een restaurantlocatie of een locatie naar keuze. Wil je de tocht combineren met eten en drinken op een leuke locatie? We horen graag wat je wensen zijn en overleggen dat met de betreffende horeca-locatie.
Hoe reserveer ik een uitje?
Dat kan via email, telefoon of een (Whatsapp)berichtje! De kosten voor een uitje met de Elliptigo hangen af van de groepsgrootte, de locatie en eventuele aanvullende wensen. We inventariseren graag je wensen en maken een passende offerte voor je.


E: groepsuitje@bike-anders.nl
T: 06 – 207 456 37

Voor meer info check onze website:
www.bike-anders.nl


Bedrijfsclinic met de Elliptigo bij Bike Anders
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief