Tekom Vertalers, uw brug naar de wereld

Datum : 29-05-2019

Tekom Vertalers, uw brug naar de wereld

MeerBusiness gaat om het verbinden van mensen. Het verbinden van partners en klanten gaat beter zonder taalbarrière. Ook gaan websitebezoekers eerder over tot conversie als zij in hun eigen taal worden aangesproken. Dus, om ‘meer business’ te genereren is het belangrijk dat de informatie op je website beschikbaar is in meerdere talen. Maar hoe regel je dat?


Bij veel bedrijven is de Nederlandse website al een tijdje operationeel voordat de stap wordt gezet om de website meertalig te maken. Hoe regel je dat alle teksten van je website beschikbaar worden voor een vertaler? Hoe komen alle vertaalde teksten weer op de juiste plek in je website? En uiteraard, hoe zorg je ervoor dat het jou zo min mogelijk tijd kost?

Dé oplossing
Onze partner Tekom Vertalers heeft hier een interessante oplossing voor. Dankzij een plugin (WordPress) worden alle teksten in één keer van je website gedownload en ingelezen in hun vertaalplatform. Wanneer de vertalingen klaar zijn, worden deze weer geüpload naar je website. Hierdoor heb je zonder veel gedoe een vertaalde website, in elke gewenste taal.

SEO-proof vertalen
Dankzij deze technologische ontwikkeling is het vertalen van een website een stuk minder arbeidsintensief geworden. Het vertalen van je website pakt hierdoor ineens een stuk voordeliger uit! Tevens kunnen alle teksten direct SEO-proof vertaald worden. Hierdoor wordt je vertaalde website direct beter vindbaar in het buitenland.

Website vertalen? Profiteer van Partnerkorting!
Leden en partners van MeerBusiness krijgen bij Tekom Vertalers een flinke korting (oplopend tot € 265,-) op het vertalen van hun website. Deze korting is geldig vanaf 24 mei tot eind juli.

Lees meer over websites vertalen of vraag een offerte aan.

 

Tekom Vertalers, uw brug naar de wereld
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief