De wens van Rene Jansen komt uit

Datum : 19-04-2022

Het netwerk van Meerbusiness Haarlemmermeer & Schiphol zal geleid gaan worden door Willemijn Jansen. Het stokje is al aan haar overgedragen door Gerco Tolsma. Zij zet, in gedachte van haar vader René Jansen, graag deze legacy voort, precies zoals hij voor ogen had.

MeerBusiness bedankt Gerco voor zijn tijdelijke beheer en enorme inzet waar hij ruim zes jaar mooie evenementen heeft mogen organiseren voor MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol met o.a. trouwe relaties zoals de Gemeente HLMR, Novotel, JAN en Claus. Dit zijn er gelukkig te veel om persoonlijk allemaal te benoemen.

Vele ondernemers en bedrijven zijn door het toedoen van MeerBusiness aan elkaar verbonden en dat blijven we in de toekomst doen! Onze ambitie is, naast de bestaande trouwe members en partners, de komende tijd een groei te realiseren met jonge ondernemers en nieuwe bedrijven. Met het organiseren van onze inspirerende evenementen en sprekers wordt het nóg interessanter om ons netwerk te bezoeken of member, dan wel partner te worden.

Wij gaan je natuurlijk informeren via de nieuwsbrief en de socials wat er allemaal op stapel staat in 2022. Heb je vragen of ideeën die je kwijt wil, stuur dan een mailtje naar info@meerbusiness.nl.

De wens van Rene Jansen komt uit
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief