Welkom Nieuwe Leden Event van MeerBusiness was weer een succes!

Datum : 31-10-2023

Wat een geweldige avond was het op ons Welkom Nieuwe Leden Event! Een warm welkom aan alle nieuwe leden die zich hebben aangesloten bij MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol.

Het was een avond vol inspiratie, connecties, en bruisende energie!Tijdens het event hebben we genoten van boeiende 1-minuut pitches, waar ondernemers vol passie hun bedrijven presenteerden. De waardevolle connecties die zijn ontstaan, zijn van onschatbare waarde voor MeerBusiness.

Bovendien werden tijdens het event de drie genomineerde bedrijven voor de Ondernemingsprijs officieel bekendgemaakt door Marja Ruigrok. De drie genomineerde bedrijven zijn; Van Beem Buitenleven, 4Building | Huisvesting- en Bouwadviseurs, DJMiddelkoop!
Daarnaast hebben we kennisgemaakt met de Digitale Kluis van Dunweg Uitvaartzorg, die ons interessante mogelijkheden biedt voor onze bedrijven.

Oh en hebben we allemaal een shot genomen van Paulies Ginger!

De afsluitende borrel in de Mondi pianobar & restaurant @Skybar 747 van Corendon Hotels & Resorts was een perfecte manier om de avond af te sluiten. Het gaf ons de gelegenheid om te ontspannen, te netwerken en te genieten van het uitzicht.Een speciaal bedankje aan Wilco Veerman, Anouschka Heil, en Milan voor het vastleggen van deze memorabele avond.  Met wie was jij een match?

 

MATCHES VOORBEELDEN

 

Welkom Nieuwe Leden Event van MeerBusiness was weer een succes!
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief