Mooie samenwerking tussen YourGift Cards en AM Match

Datum : 08-10-2024

MeerBusiness feliciteert twee van haar Partners met deze mooie samenwerking!

YourGift Cards uitgegroeid tot hét platform van Cadeaukaarten voor met name de zakelijke markt, heeft van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een bijzondere opdracht ontvangen: het traditionele kerstpakket worden vervangen door een YourGift cadeaukaart. In het kader van deze opdracht zet YourGift een belangrijke stap richting het voldoen aan de Social Return on Investment (SROI) verplichtingen door een samenwerking aan te gaan met AM match. 

Hoewel YourGift zelf geen directe werkplekken kan aanbieden, heeft directeur Toon van Dooijeweerd een alternatieve route gekozen om toch invulling te geven aan de SROI-doelstellingen. Het bedrijf heeft een geldbedrag toegezegd aan AM match. AM match kan met deze financiering jongeren uit praktijkonderwijs en speciaal onderwijs in hun laatste periode op school ondersteunen. AM match biedt deze jongeren de begeleiding die nodig is om succesvol de eerste stap naar de arbeidsmarkt te zetten.   

Met deze samenwerking geeft YourGift op een innovatieve manier invulling aan hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en biedt het jongeren een betere kans op een succesvolle toekomst. 

 

Over YourGift 
YourGift is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van cadeaukaarten met maatschappelijke impact. Het bedrijf zet zich in om klanten een breed scala aan cadeaumogelijkheden te bieden, perfect afgestemd op elke gelegenheid.  

Over AM match 
AM match begeleidt mensen die moeilijk aan een baan komen om hen een nieuwe kans te geven op betaald werk bij reguliere bedrijven, waaronder jongeren uit het speciaal en praktijkonderwijs, om hen te ondersteunen in hun weg naar werk. Met maatwerktrajecten en begeleiding door jobcoaches draagt AM match bij aan een inclusieve arbeidsmarkt.  

Voor meer informatie:
www.yourgift.nl  
www.ammatch.nl   

Contactpersoon YourGift : Toon van Dooijeweerd 
E-mail: toon@yourgift.nl 
Telefoon: 06-53321880  

Contactpersoon AM match: Lex Vonk 
E-Mail: vonk@ammatch.nl 
Telefoon: 06-51786139 

Mooie samenwerking tussen YourGift Cards en AM Match
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief