Masami Fusion Cuisine viert 5-jarig bestaan met een feestelijk diner voor het goede doel

Datum : 16-10-2024

In de afgelopen vijf jaar heeft Masami Fusion Cuisine in Hoofddorp zich ontwikkeld tot een geliefde culinaire hotspot, en op vrijdag 8 november 2024 vieren we ons 5-jarig bestaan met een bijzonder evenement. Wat begon met een spannende start vlak voor en tijdens de coronacrisis, is inmiddels uitgegroeid tot een succesverhaal, mede dankzij onze trouwe gasten en bedrijven die ons door de jaren heen zijn blijven steunen.

De reis van restaurant Masami begon met grote dromen en hoge ambities, maar we konden toen nog niet weten welke uitdagingen de wereld te wachten stonden. De opening van ons restaurant vond plaats net voor de coronapandemie, wat ons direct voor grote uitdagingen stelde. De horeca had het zwaar, maar dankzij de hartverwarmende steun van onze vaste gasten en lokale bedrijven, zijn we er sterker dan ooit uitgekomen. Hun betrokkenheid en loyaliteit hebben ons door de moeilijkste tijden geholpen, en daarvoor zijn we hen eeuwig dankbaar.

Ter ere van ons 5-jarig bestaan organiseren we een exclusief feest op vrijdag 8 november 2024. Tijdens dit speciale evenement serveren we een 5-gangen diner, samengesteld uit onze meest populaire gerechten van de afgelopen vijf jaar. Dit menu is een viering van de smaken die Masami tot een favoriet hebben gemaakt bij onze gasten.Maar het wordt niet alleen een culinaire reis – we hebben ook voor entertainment gezorgd, zodat het een avond vol plezier en vermaak wordt. Bovendien draait het deze avond niet alleen om feest, maar ook om iets teruggeven aan de gemeenschap.

Net zoals bij onze eerdere grote evenementen, toen we samenwerkten met Herman den Blijker bij onze opening in 2019 en Karin Bloemen in 2022, gaat de gehele opbrengst van dit jubileumfeest naar de Voedselbank. Dit goede doel ligt ons nauw aan het hart, en we zijn trots dat we dit belangrijke werk opnieuw kunnen ondersteunen. De Voedselbank helpt mensen die het moeilijk hebben door hen van voedsel te voorzien, en wij dragen graag ons steentje bij.

Samen kunnen we een verschil maken en een memorabel moment vieren; een bijzondere avond vol smaak, entertainment en sociale betrokkenheid. We zijn overweldigd door de positieve reacties en moeten helaas melden dat dit speciale jubileumfeest inmiddels volledig is uitverkocht. Maar dat betekent niet dat je geen kans hebt om te genieten van de culinaire magie van Masami Fusion Cuisine! We nodigen je uit om een andere avond bij ons te reserveren, waar je net zo veel culinaire gerechten kunt verwachten van ons creatieve team.

Houd bovendien onze social media kanalen in de gaten voor updates over dit evenement en toekomstige speciale avonden. We blijven werken aan unieke ervaringen voor onze gasten, en wie weet wat er nog meer in het verschiet ligt!

Klik hier om je in te schrijven voor de Masami Nieuwsbrief.

Website: https://www.masami.nl/en/homepage-masami-en/
Instagram: https://www.instagram.com/masamifusioncuisine/

Masami Fusion Cuisine viert 5-jarig bestaan met een feestelijk diner voor het goede doel
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief